ŞEHİT MEHMET- LÜTFİ GÜLŞEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: Kurumsallaşmasını tamamlamış, eğitim geleneğini ve kültürünü yakalamış, yeniliklere açık, Kur´an-ı Kerimin ışığında evrensel değerleri benimsemiş olan ülkemizin en iyi okulları arasında yer almaktır.

Misyon: 21 yy. Gerektirdiği bilgi, beceri ve yeteneklere sahip, kendine yeten ve kendini ifade edebilen, kültürel mirasımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, bilgiye ulaşmayı, ulaştığı bilgiyi üretime çevirebilmeyi başarabilen, düşünen, sorgulayan, öğrenmeye meraklı, insana saygılı ve sorumluluklarının bilincinde olan, Kur´an-ı Kerimin mesajlarını anlayan, yorumlayabilen ve çağımıza yansıtan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: -

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.45 Sabah Ders Başlangıcı 12.45 / 13.30 Öğle Arası 15.50 Derslerin Sona Ermesi
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Masa Tenisi ve Satranç
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: ERASMUS+, TEKNOFEST, GSB, OKU-YORUM, VAKTİ KUŞANMAK,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA ETKİLİ İLETİŞİM İÇİN BASİTLEŞTİRİLMİŞ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ" İSİMLİ ERASMUS+ PROJE HAREKETLİLİĞİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: SINAVLI 60 ADRESE DAYALI 60 TOPLAM: 120
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0332 323 0910

WEB - https://merammehmetlutfigulsenaihl.meb.k12.tr

Adres - YAKA MAH. KILINÇ SK. ŞEHİT MEHMETLÜTFİ GÜLŞEN İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 13 MERAM / KONYA

Yerleşim Yeri - YAKA MAHALLESİ, KILINÇ SOKAK, NO/13 42090, MERAM / KONYA

Ulaşım Meram Yaka yolu üzerinde Öncü Düğün salonundan hemen önce sağa dönün sonra ilerden sola doğru ilerleyin.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 km.