UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE DİJİTAL GİRİŞİMCİLİĞİN ROLÜ VE ÖĞRENMEDEKİ ÖNEMİ E-TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMAMIZ

Okulumuzun Seydişehir Anadolu Lisesi ile ortak yürüttüğü " Uzaktan eğitim sürecinde dijital girişimciliğin rolü ve öğrenmedeki önemi nedir?" Konulu etwinning çalışmamız.

28.05.2021 209

PROJENİN ADI: Uzakdan eğitim sürecinde dijital girişimciliğin rolü ve öğrenmedeki önemi nedir?(Web tabanlı interaktif  e-öğrenme yanında mobil öğrenmenin Önemi)

PROJEYE KATILAN ORTAK OKULLAR: Seydişehir  Anadolu Lisesi ,  Şehit Muhsin Kiremirçi Fen Lisesi, Şehit Mehmet-Lütfi  Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROJENİN AMACI: Projemizde dijital öğrenme girişimçiliğinin yaşamımıza getirdiği yenilikler ve kolaylıklara dikkat çekmek ve öğrenme ortamındaki hazırlıklar için eğitimcilerin e-öğrenme yanında ; m-öğrenme(mobil öğrenme) nin önemine de değinilerek öğrenmenin her an; her yerde , hayatın her alanına yayılarak yapılabileceği bilincine ulaştırmak amacımızdır.

PROJENİN HEDEFLERİ
*İnternet tabanlı öğrenme modüllerini tanımak ve uygulamak.
*Çalışmalarda inovasyona ağırlık vermek.
*Animasyon tekniklerini kullanmak.
*Kodlama ve dijital eğitim ortamını tanıma.
*Mobil uygulamalarla öğrenme ortamını her alana taşıma.
*Öğrenmede dijital materyal hazırlama.

Projemizden  Kareler

28-05-2021