Yolumuz Farklı Amacımız Aynı

Çocukların her gün birbirinden farklı dersleri aynı ortamda aynı şekilde alması hem zor hem sıkıcı hale gelmektedir. Yeni nesil öğrenciye aynı metotlarla farklı dersleri vermektense farklı ortamlarda yaparak yaşayarak öğrenmesini, öğrenirken de mutlu olmasını hedefliyoruz.

13.02.2024 156

Okulumuz Kimya Öğretmeni Fatma Betül Vural ,7 öğrenciyle birlikte  Türkiye Azerbaycan ortaklı "Yolumuz Farklı Amacımız Aynı" adlı projeyi yürütmeye başladı. Projede 9 Türk  1 Azerbaycan li ortak bulunuyor. Öğrencilerin her gün birbirinden farklı dersleri aynı ortamda aynı şekilde alması hem zor hem sıkıcı hale gelmektedir. Bu projeyle ögrencilere yeni nesil öğrenmede aynı metotlarla farklı dersleri vermektense farklı ortamlarda ögrencilerin yaparak yaşayarak  öğrenmeleri,öğrenirken mutlu olmaları hedefleniyor. Proje ortağımız olan okullarla düzenlediğimiz webinarlarda buluşarak farklı konularda işbirliği ve etkinlikler düzenledik.

13-02-2024

13-02-202413-02-2024